ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία: jbshoes@otenet.gr, τηλ: (+30) 210 3245106, (+30) 210 3226938

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μέσω της εταιρείας Γενική Ταχυδρομική για παραδόσεις εντός Ελλάδος σε 1 με 2 εργάσιμες ημέρες
Kαι με  UPS  COURIER για παραδόσεις εκτός Ελλάδος σε 1 με 4 εργάσιμες ημέρες.

Η χρέωση των μεταφορικών είναι δωρεάν για όλες τις αποστολές εντός Ελλάδος.
Οι χρεώσεις για αποστολές εντός Ευρώπης είναι  € 55 
και για το υπόλοιπο κόσμο είναι € 100.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε,χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.
 Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.


Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. λάθος είδος κλπ).


Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε , η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι :
J.BOURNAZOS   E-shop
Tηλ: 210 3245106
Αθήνα. 


Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας